Участничката в конкурса Мис Плюс Сайз“ Анджелина мечтаела за секс

...
 Участничката в конкурса Мис Плюс Сайз“ Анджелина мечтаела за секс
Коментари Харесай

„Мис Плюс Сайз“ Анджелина: От малка мечтая да спя с Милко Калайджиев, много е секси

 Участничката в състезанието „ Мис Плюс Сайз “ Анджелина мечтаела за секс с Милко Калайджиев. Пухкавата хубавица влезнала в предаването, като една от задачите й  била по този метод да се срещне със своя, кумир за мъж.

„ От дребна имам една несбъдната полова фантазия не с кого да е, а с таткото на пиленцата Милко Калайджиев. Той е доста секси, той е фантазията на всяка жена “, споделя още при представянето си в състезанието Анджелина. Атрактивната миска обаче загуби мозъка и дума при срещата си със своя кумир. Вместо да му скочи на врата, респектирана от Милко, Анджелина единствено пърхаше с огромните си мигли и затвърди мнението си, че той е най-секси мъж у нас. „ Няма различен подобен мъж “, въздъхна Анджелина след срещата си него.

Междувременно Алисия е на път да сбъдне  фантазия на друга плюс сайз миска . Светлана, която се показа като най-голямата фенка на певицата, работи като пицар, само че най- огромната й фантазия е да стане попфолк певица. Докато върти пиците, Светлето си пеела най- огромните шлагери на Алисия. Любимата й ария също е от репертоара на певицата. След няколко позвънявания от страна на уредниците към звездата най-сетне тя персонално влезнала в контакт с състезанието и дала обещание, че ще се срещне със Светлето. „ Мечтая за дует с нея “, тайничко разказвала Светлето.

Оказва се, че попфолкът е завъртял главите на множеството дами в предаването, защото Емануела се трансформира в специфична изненада и мотиватор на Виктория Зайкова. „ Мис Плюс Сайз “ е риалити конкурс, който натрупа стотици  хиляди гледания и мнения в нета, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР